İSTANBUL / SİLİVRİ - 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

May

Okulumuz,sınıflar arası futbol ve voleybol yarışmalarına başlamıştır, öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

İstiklal Marşı'mızın 103. yılı kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal ve vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere tüm istiklal kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık.

Daha nice 100. yıllara

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı öğrencilerimizin gösterileri, yarışmalar ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizin ödüllendirilmesiyle coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuzda Veli Akademileri Projesi kapsamında velilerimize yönelik "okul başarısında ailenin rolü" konulu seminer öğretmenimiz Nur Eskicioğlu tarafından gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda deprem psikoeğitim programları kapsamında Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz İpek Eroğlu tarafından "Deprem aile bilgilendirme eğitimi" gerçekleştirildi.

Ock

8. sınıf öğrencilerimizle üst öğrenim kurumları ziyaret edildi. Öğrencilerimizin doğru gelecek hedefi oluşturması için ilçemizde bulunan merkezi sınav ve yerel yerleştirmeyle öğrenci alan okulları ziyaret ederek okulların fiziki, akademik ve sosyal olanakları hakkında bilgi aldık.

"Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır." Mustafa Kemal Atatürk

Okulumuzda öğretmenler günü coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda Rehber Öğretmenimiz tarafından Aile Okulu Veli Eğitimleri düzenlenmiştir. Yapılan eğitimlerimizde "Sosyal duygusal beceri gelişimi, aile içi iletişim becerileri, akran ilişkileri, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, çatışma ve stres yönetimi, bağımlılık, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite" konuları işlenmiştir.